сряда, 10 март 2010 г.

Емирства литература фестивал започва в Дубай

Поезия изпълнения на английски и арабски специално лечение за участващите автори на Emirates Airline фестивал на литературата

Дубай: Повече от 100 автори, които участват в Emirates Airline фестивал на литературата са забавляваха от училище деца в церемонията по откриването на фестивала в сряда.

Поезия изпълнения на английски и арабски бяха специално лечение за авторите, заедно с първото проветряване на химна на фестивала "The Adventure", изпълнена от повече от 200 студенти от Jumeirah английски Говорейки училище (Джес).

"Ако аз трябваше да се опише в ntushell нашия фестивал тази година, бих казал, по-големи, по-добър и богат. Там ще ходи да бъде истински фестивал" бръмча "през четирите дни на състезанието," Isobel Abulhoul, директор на фестивала каза в своя реч в Хотел "Интерконтинентал", Дубай фестивал Сити.

"Един типичен ден за един посетител може да включва дискусия със световно известен автор, посещаване на творческо писане или цех превод довършителни с концерт или импровизация сесия история", каза тя.

Литературата фестивал започва от 10-13 март в Дубай фестивал Сити.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Последователи