сряда, 10 март 2010 г.

Бахрейн Национален музей

Бахрейн Национален музей подчертава цивилизована страна на Кралство Бахрейн чрез експонати, които да отразяват просперитет, ползван от древна цивилизация и достоверността на твърди и ясни вноски за подпомагане на човешкия прогрес и просперитет на различни епохи и исторически епохи.
Музеят, този паметник е на проучване и опазване и възстановяване на масив от експонати, от вниманието на държавата, включително и на Бахрейн, богата на исторически паметници на смисъла на истинска цивилизация. В Бахрейн Национален музей е културните постижения на Кралство Бахрейн играе положителна роля в поддържането на наследството на предците ни през вековете последователно отразява в интерес на държавата в този учител цивилизация и културно наследство. Негово Височество Шейх Салман бин Иса Ал Халифа, Амир преряза лентата по случай откриването на новия Национален музей на Бахрейн, в шестия ден на месец юни 1049, съответстващ на първите ХВ от декември 1988 г. в голяма церемония присъстваха Негово Височество Шейх Халифа бин Салман Ал Халифа, министър-председател и Негово Височество Шейх йени Хамад Иса Ал Халифа, на престолонаследника. Той пътува Височество придружена от Негово превъзходителство г-н Тарик Рахман про-министър на информацията от различни стаи музей.
Започна работата на Бахрейн Национален музей през 1984 г. и е наречен го отличава стратегическо място между градовете и Манама Мухаррая, на площ от 123000 кв. м. и се състои от девет двойни стаи, всяка с площ 625 м 2 и връзки на големи лоби. Сградата на музея настанени крило на директорите, който се състои от 11 лабораторни техници за поддръжка и ремонт, както и магазини и ателиета и фотография стаи и вкисляване. Той също така съдържа три библиотеки, ресторанти, изкуствено езеро и автомобилни паркинги.

































Няма коментари:

Публикуване на коментар

Последователи