събота, 16 януари 2010 г.

КОТКА

Животните са свързани с невидими нишки със своите господари. Те тънко чувстват какво става в дълбините на вашата душа, на нивото на подсъзнанието. Ето защо, когато се колебаете при вземането на решение, котката може да ви помогне да направите правилния избор.

Направете от хартия няколко големи кръга - според броя на възможните варианти на вашето поведение (желателно е да не са повече от четири). На всеки кръг направете белег, съответстващ на даден вариант. Преди вашият любимец да влезе в стаята, поставете в центъра на всеки кръг по парче различна храна, която той обича. Разположете кръговете на пода на приблизително еднакво разстояние от мястото, където котката обича да си почива, както и от мястото, където обикновено се храни.

Отворете вратата. Вашият питомец може да се насочи направо към един от кръговете на пода и да изяде оставеното там лакомство, а може и да се разходи из стаята, заобикаляйки кръговете един след друг, докато направи своя избор.

Ако животното веднага се насочи към един от кръговете, смятайте, че вашият проблем вече е фактически разрешен.

Ако котката не може да реши кое угощение да предпочете, това може да означава, че всеки вариант има своите "за" и "против".

Ако вашият любимец се приближи до един от кръговете, а след това изведнъж бързо отиде при друг кръг, това трябва да се разбира по следния начин: първият избор ще изглежда по-привлекателен, но реализацията на замисленото може да отнеме доста време. Затова, ако бързате, е по-добре да изберете втория вариант, посочен от животното.

Котката също може да остави лакомството недокоснато или да го изяде наполовина. Това е знак, че този вариант на поведение изисква повишено внимание.

Ако изведнъж се окаже, че вашият любимец не бърза да хапне нито едно от предложените угощения, значи нито едно от вашите решения не е вярно.

След изпълнение на процедурите по предсказанието не забравяйте да погалите вашия питомец и да му благодарите за "съвета".

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Последователи